пятница, 2 сентября 2016 г.

Дорогі земляки!

24 серпня всі ми стали безпосередніми учасниками прекрасного свята – 25-ї річниці народження незалежної та вільної країни – України. Попри погодні примхи, чимало мешканців Сновщини взяло участь у щорічній святковій ході у вишиванках центральною вулицею міста.

Хочеться також зазначити, що з кожним роком будь-яке свято чи річниця, що відзначаються в Україні, все більше наповнюється духом патріотизму та почуттям гордості. Свідченням цьому є ваша активна участь в різноманітних заходах патріотичного спрямування (конкурси, виставки, акції тощо). Приємним є той факт, що левова частка учасників - представники молоді та діти.
Висловлюю щиру вдячність представникам територіальних громад, творчим колективам районного Будинку культури та музиками духового оркестру, трудовим колективам освітніх закладів та бібліотечної системи, військовослужбовцям та учасникам АТО, трудовим колективам організацій, підприємств та установ району, представникам громадських організацій, учасникам районного конкурсу «Ми – українці!», міського конкурсу з благоустрою, організаторам та учасникам цікавого свята краси – «Міс Полісся-2016».
Окремо хочу подякувати за підтримку депутатам Сновської міської ради та міському голові Олександру Медведьову, районній ветеранській організації на чолі з Людмилою Кравець, голові районної спілки учасників антитерористичної операції Михайлу Хомчуку, керівнику Новоборовицького МПД ДП «Укрспирт» Олександру Кирилюку, майстрам місцевого локомотивного депо та його керівнику Віталію Зайончковському, за сприянням яких напередодні свята було встановлено пам’ятний знак українському поетові Т.Г.Шевченку біля гімназії.
Перелічити всіх, хто долучився до святкування, неможливо. Проте варто зазначити, що саме внесок кожного з вас у  цей захід зробив його таким цікавим та незабутнім.
Ще раз вітаю всіх з головним  святом України!
Голова  райдержадміністрації
Валерій Радібеда

Комментариев нет:

Отправить комментарий