пятница, 23 сентября 2016 г.

Дорогі земляки!

21-22 вересня наш край відзначив День партизанської слави та 73-тю річницю вигнання нацистських окупантів з Чернігівщини та Сновського району.
Вже вкотре нас гостинно зустрів Єлінський ліс. Місце, де в роки Другої світової війни тримали оборону славетні партизани.
Війна – це завжди важко. Ніколи не зникне з пам’яті біль втрати і розрухи. З почуттям гордості та безмежної вдячності ми зібралися у ці вересневі дні, щоб подякувати живим очевидцям часів Другої світової війни та вшанувати пам`ять тих, хто так і не зустрів переможний ранок 1945-го, провести в останню путь полеглих в Єлінських лісах під час боїв.
Хочу подякувати працівникам Чернігівського обласного історичного музею, музейно-меморіального комплексу «Лісоград», представникам територіальних громад, творчому колективу районного Будинку культури та учасникам духового оркестру, учасникам АТО, трудовим колективам організацій, підприємств та установ району, працівникам ВПУЛГ, учнівській молоді та небайдужим мешканцям Сновщини. Приємно, що серед учасників заходу були також представники з Городнянського, Козелецького, Корюківського, Менського, Ріпкинського та Чернігівського районів.
Висловлюю щиру вдячність за допомогу та підтримку народному депутату України Анатолію Євлахову, депутатам Сновської міської ради та міському голові Олександру Медведьову, депутату райради Олександру Кирилюку, районній ветеранській організації на чолі з Людмилою Кравець, місцевим підприємцям, а також Олександру Гурарію, Павлу Тютюннику.
Голова райдержадміністрації
Валерій Радібеда

Комментариев нет:

Отправить комментарий