пятница, 23 сентября 2016 г.

Сільські змагання

Десятого вересня на стадіоні «Колос» відбулися спортивні змагання серед сільських команд з нагоди Дня фізичної культури і спорту.


Розпочалися вони з підняття державного прапора. Спортсменів зі святом привітали заступник голови райдержадміністрації В.Карпенко та голова райради П.Мірошниченко. Змагання проводилися з міні-футболу, шашок, стрільби з пневматичної гвинтівки, легкоатлетичної естафети і перетягування канату. Завзята боротьба велася в кожному виді змагань. Найбільш емоційною була комбінована естафета, в якій взяли участь дві жінки та два чоловіки. Кращий результат показала команда Кучинівки, другий – у команди з Тур`ї, третій – з Петрівки.
У змаганнях з шашок перше місце серед жінок посіла Тетяна Щербина (с.Кучинівка), на другому Галина Данильченко (с.Тур`я), на третьому – Тетяна Мося (с.Петрівка). Серед чоловіків на першому місці представник команди с.Н.Боровичі Станіслав Моцар, на другому Роман Василенко (с.Кучинівка), на третьому Олександр Артюшенко (с.Тур`я). В підсумку команда Кучинівки вийшла на І місце, друге – у команди Нових Борович, третє – у команди Тур`ї.
У стрільбі з пневматичної гвинтівки серед жінок Галина Данильченко (с.Тур`я) здобула І місце, Софія Апецько (с.Кучинівка) – ІІ, на третьому – Ірина Васильєва (Нові Боровичі). Серед чоловіків перше місце у Володимира Акуленка (Кучинівка), друге – Ярослава Попка (Тур`я), третє – у Андрія Кривошея (Петрівка).
У змаганнях з міні-футболу командні місця розподілилися наступним чином: с.Кучинівка (набрала 9 очок) – І місце, с.Тур`я з 6-ма очками – на другому місці, а команда с.Нові Боровичі – на третьому. У перетягуванні канату рівних не було команді Тур`ї, команда Нових Борович була другою, третє місце – у команди Кучинівки.
У підсумку перше загальнокомандне місце – в активі команди Кучинівки, яка набрала 138 очок і 18 вересня представлятиме наш район в обласних змаганнях на звання «Краще спортивне село Чернігівщини-2016». На другому місці команда Тур`ї – 134 очки, на третьому Нових Борович  – 114 очок.
Г.Салата, голова РО ФСТ «Колос»

Комментариев нет:

Отправить комментарий