четверг, 8 мая 2014 г.

Міні-футбол

Як і було анонсовано нещодавно, 2 травня у Щорсі стартували змагання на кубок району з міні-футболу. За згодою організаторів та учасників володарі перших двох місць районної першості - «Тайм» та «Енергетик» - автоматично потрапляли до півфінального етапу, а інші чотири команди мусили поборотися за право позмагатися з найсильнішими.
Спочатку «Снов» поступилася «Колійнику» з рахунком 0 : 1. А ось гра «Зірки» проти «Освіти» принесла не лише вагоміший результат (2 : 6), а й несподіванку. Річ у тім, що «освітяни» - це хлопці – вихованці спортшколи (старші групи), поміж досвідчених футболістів та вболівальників їх зазвичай називають «малі». Однак минулої суботи юні спортсмени переконливо довели: вони не просто можуть на рівних протистояти «дядькам», а й перемагати їх. Врешті-решт, результат матчу промовляв сам за себе. «Освіта» добряче порадувала своїх уболівальників і розчарувала чужих.
Наступного дня відбулися півфінальні ігри. «Тайм» у притаманному собі стилі розгромив «Колійника». Забивши пару голів на почату зустрічі, таймівці трохи скинули оберти й залізничники незабаром цим скористалися, провівши результативну атаку. Але завершення було прогнозованим: «Тайм» на своєму класі довів рахунок до 5 : 1, причому його гравці тричі брали ворота супротивника, явно «ласуючи м’ячем» - завдаючи ударів п’яткою. Неймовірно ж емоційним видався двобій «Енергетика» з «Освітою». «Малі», окрилені вчорашньою перемогою над прикордонниками, без жодних комплексів протистояли віце-чемпіону. Вони першими відкрили рахунок. Загалом же грали освітяни більш грамотно у тактичному плані, ніж конкуренти. (Можливо, цьому посприяло енергійне волання – у формі порад і вказівок - їхнього тренера О.Кухаренка?) Пізніше «Освіта» збільшила свою перевагу до двох голів. Після такого «Енергетик» (який, щоправда, того дня виступив трохи експериментальним складом), ніби стрепенувся: як це, програвати «малим»? Ціною великих зусиль йому вдалося вирівняти становище на полі й добитися додаткового часу, а надалі – й пробиття 11-метрових ударів. Тут уже фортуна усміхнулася саме юнакам – 3 : 2 на їхню користь. За відгуками вболівальників, цей матч подарував усім масу приємних емоцій. Дальні й ближні удари, цікаві комбінації, влучання м’яча в поперечину – всього було вдосталь, все вийшло напрочуд цікавим. Словом, як у справжньому футболі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий