четверг, 8 мая 2014 г.

Брифінг в облдержадміністрації

5 травня, у понеділок, у Чернігівській обласній державній адміністрації відбувся брифінг з теми «Створення сприятливих умов для ведення малого і середнього бізнесу в області».
Промовцями на цьому заході були заступник директора Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Світлана Полторацька, заступник начальника управління з питань розвитку підприємництва та інвестиційної діяльності Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Тамара Залозна, голова Чернігівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Анатолій Свириденко.
А 6 травня у рамках засідання прес-клубу «Ділове слово» відбулася зустріч представників громадських організацій «Правий сектор», «Самооборона», Чернігівської обласної організації ветеранів України та правоохоронних органів, присвячена обговоренню заходів із забезпечення порядку і безпеки під час відзначення Дня Перемоги.
Координатор організації «Правий сектор» Максим Коношевич повідомив про плідну взаємодію з ветеранськими організаціями області у питанні запобігання будь-яким правопорушенням і провокаціям 9 Травня. Одним з результатів такої взаємодії стала домовленість щодо використання ветеранами під час заходів жовто-блакитних стрічок поруч з так званими георгіївськими. Таке поєднання дасть можливість уникнути небажаних спекуляцій і непорозумінь.

Комментариев нет:

Отправить комментарий