четверг, 8 мая 2014 г.

У дусі відповідальності

Цього разу третя сесія районної ради шостого скликання розпочала свою роботу з повідомлення голови районної виборчої комісії Наталії Дрозд про визнання повноважень депутата І.А. Єрмоленка.



Далі місцеві обранці розглядали низку бюджетних питань, озвучених начальником фінансового управління РДА М.О. Іваницьким. Це і звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2014 року, і внесення змін до рішення районної ради від 31 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік».
Окрім названого, сесія ще розглянула хід виконання районної Програми «Щорсівщина для дітей» на період 2011-2016 рр., внесла зміни до рішення райради від 11 березня 2014 р. «Про затвердження Програми реконструкції, капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Щорського району на 2014 рік», а також до рішення «Про закріплення депутатів районної ради депутатськими фракціями за територіальними виборчими округами» від 29 грудня 2010 р. зі змінами» тощо.
Були проговорені й інші питання і прийняті відповідні рішення.
Головував на сесії І.Г. Орда.
Серед інших тем, які, безумовно, всіх би зацікавили, виокремила б відповідь київських чиновників нашим залізничникам (і всім нам!) щодо подальшої долі депо. Висновок тієї відповіді не новий: буде реорганізація, але структура в районі залишиться! Щоправда, називатиметься трохи по-іншому та ще й на 6 штатних одиниць поменшає.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора
Коли верстався номер...
Із колективом депівців зустрівся народний депутат України Валерій Дубіль.
З його уст прозвучала обіцянка вивчити питання і посприяти в його вирішенні.
Іван Андрійович відтепер працюватиме у складі депутатської фракції партії «Батьківщина», куди увійшов замість вибулого з її лав М.Ф. Колодюка. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий