воскресенье, 25 мая 2014 г.

Переможців було багато

Закінчився перший етап обласного конкурсу «Світ очима дітей». (Конкурс проводився серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за віковими категоріями: 6-8, 9-11, 12-13, 14-15, 16-18 років).






У ньому взяли участь діти з усього району. Найбільше робіт було виконано технікою квілінг (з тоненьких смужок різнокольорового паперу). Немало було і виробів з бісеру, трохи менше – малюнків, оригамі, виробів із солоного тіста, витинанок. Щодо останніх – відразу впадав у вічі портрет Павла та Оксани Куценків, виконаний Миколою Бригинцем, одним із вихованців їхнього будинку сімейного типу. Так само привертав увагу велетенський пляжний капелюшок – десятки прикріплених до основи паперових спіральок - зроблений теж вихованкою Куценків – Настею Бригинець.
Багато цікавих і майстерно виконаних робіт надійшло від Центру дитячої та юнацької творчості, школи-інтернату. Взагалі, кожна робота була своєрідною.
– Організаторами конкурсу є служба у справах дітей облдержадміністрації та її структурні підрозділи на місцях. А його завданням є сприяння активному розвитку творчих здібностей, створення сприятливих умов для духовного, інтелектуального розвитку, залучення до самодіяльної художньої творчості, виявлення нових талантів та надання підтримки обдарованим дітям з категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - розповіла «Променю» начальник служби у справах дітей РДА Світлана Лихошерст.
Переможців конкурсу визначили багато – по кілька на кожне з призових місць у кожній віковій категорії.
Лідерами стали – Настя Бригинець, Віктор Хомутовський, Ілля Плюта, Анна Сміловець. Другі місця розділили між собою Анна Гаршина, Ольга Коваленко, Максим Дайдашан, Дарина Сміловець, Микола Мося, Михайло Шульга.

Комментариев нет:

Отправить комментарий