воскресенье, 25 мая 2014 г.

Що нового у Вікторії Корженок?

До цього питання наша газета повертається час від часу, виконуючи побажання тих передплатників «Променя», котрі є шанувальниками талановитої землячки.





Наразі їх є чим порадувати. Вікторія поцінована на роботі (викладає вокал у престижному вузі). У кінці квітня вона взяла участь у шоу «Говорить Україна», а 27 травня виступатиме в малому залі столичного Палацу «Україна» в концерті «Чорно-білий джаз» - зокрема, разом із заслуженим артистом України, піаністом (лідером колективу «Київ Арт-ансамбль», який відомий своїми виступами не тільки в Україні, а й у Німеччині, Іспанії, Польщі, Росії).
– Володимир Соляник та заслужений працівник культури України, продюсер Семен Рибчинський продовжують цикл джазових концертів під загальною назвою «Чорно-білий джаз». Цього разу він буде присвячений пам’яті великого джазового музиканта Дюка Еллінгтона. (Він був піаністом, аранжувальником, композитором і керівником оркестру. Посмертно нагороджений Пулітцерівською премією, - розповіла Вікторія. На питання, чи не порадує вона жителів району новим концертом, В.Корженок відповіла ствердно.
– Поки він у стадії підготовки. Одне можу сказати – в ньому будуть пісні різних жанрів, щоб задовольнити вподобання земляків, яких я дуже люблю, - сказала співачка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий