воскресенье, 25 мая 2014 г.

Пожежі, збитки, смерть людини

8 травня о 15 годині 7 хвилин на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання будівлі корівника псп ім.Ватутіна поблизу села Нові Боровичі. Директор В.І.Жолобецький. Об’єкт пожежі розміром 21 х 78 м, стіни цегляні, покрівля шиферна по дерев’яному риштуванню, освітлення відсутнє. У підсумку вогнем було знищено покрівлю по всій площі, 36 овець, 2 голови молодняку ВРХ та 15 тонн сіна. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється.


На пожежу залучалися пожежна команда Новоборовицького лісництва та караул ДПРЧ-8 м.Щорс. Завдяки спільним оперативним діям вогнеборцям вдалося не допустити поширення полум’я на сусідній корівник.
10 травня о 12 годині 40 хвилин на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс від чергового райвідділу міліції надійшло повідомлення про займання житлового будинку в с.Старі Боровичі. Горів житловий будинок розміром 6 х 8 м, стіни дерев’яні, перекриття дерев’яне, покрівля шиферна по дерев’яному риштуванню, освітлення електричне, опалення пічне. Внаслідок лиха знищено підлогу на площі 1,5 м2, пошкоджено ліжко, на місці пожежі виявлено тіло господаря. Причина смерті встановлюється. Пожежа, скоріше за все, виникла через необережність господаря при палінні тютюнових виробів. На боротьбу з вогнем черговий караул підрозділу не залучався.
11 травня о 13 годині 45 хвилин на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання господарчої будівлі у Щорсі. Господар – 1944 р.н. Вогонь спалахнув у господарчій будівлі розміром 15 х 4 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна по дерев’яному риштуванню, освітлення електричне. Внаслідок лиха знищено покрівлю на площі 20 м2 та стіни на площі 35 м2; пошкоджено покрівлю на площі 40 м2 та стіни на площі 25 м2. Збитки встановлюються. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На гасіння пожежі залучалися 2 караули ДПРЧ м.Щорс. Завдяки вмілим та оперативним діям вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на житловий будинок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий