воскресенье, 25 мая 2014 г.

Депутатський успіх

Минулого тижня у Чернігові відбулася ІV літня обласна спартакіада депутатів усіх рівнів, присвячена 69-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Організаційними питаннями та формуванням збірної команди Щорсівщини займався виконавчий апарат райради на чолі з головою І.Г. Ордою.


Незмінне І місце з настільного тенісу серед жінок вже вчетверте виборола Тетяна Сарапіна, депутат міськради Олег Ясенчук посів ІІ місце в особистому заліку серед чоловіків-шахістів.
Завдяки злагодженій грі команда волейболістів пройшла до фіналу, перемігши спортколективи Корюківки, Ріпок, Носівки та Чернігівської облради, поступившись лише чемпіону – представникам Варвинського району.
На жаль, серед депутатів району не вдалось зібрати команду з футболу, тому, незважаючи на здобуті призові місця у всіх видах спорту, в підсумковому заліку збірна Щорського району опинилася на 11 сходинці.
Хочеться висловити особливу подяку людям, завдяки допомозі яких відбулася ця поїздка. Це, насамперед, керівник локомотивного депо, директор псп ім. «Щорса», керівник РКП «Будівництво м’ясокомбінату».
Результати змагання довели, що наші депутати вміють працювати не тільки як народні обранці, а й демонструють злагоджену позицію, гідно представляючи Щорський район.

Комментариев нет:

Отправить комментарий