понедельник, 26 мая 2014 г.

Джерело творчості



Діана Данильченко вже чотири роки веде заняття клубу «Повір у себе» при районному центрі дитячої та юнацької творчості. Для двох десятків діток, які мають функціональні обмеження, там створені належні умови розвитку, змістовного дозвілля і спілкування в колі однолітків. Нещодавно з’явилася хороша новина: Діана Данильченко стала володаркою ІІ місця на Всеукраїнському конкурсі майстерності педпрацівників позашкільних навчальних закладів. (Номінація – керівник гуртка, соціально-реабілітаційний напрямок). Пропонуємо читачам «Променя» коротку оповідь про цей успіх.


- Зазвичай у різноманітних конкурсах беруть участь вихованці РЦ ДЮТ, їхні ж наставники - не дуже часто. Напевно, саме тому дуже приємно, що результати моєї роботи так оцінені на всеукраїнському рівні. Клуб «Повір у себе» зорієнтований на розвивально-творчу діяльність, діти потребують виразно індивідуального підходу та уваги. Протягом чотирирічного періоду вдалося впорядкувати певні педагогічні напрацювання, які й стали основою для презентації, запропонованої мною на розгляд конкурсної комісії. У Києві протягом 10 хвилин треба було представити свою методику, згадати про результати, а наступну 20-хвилинку присвятити практичному аспекту – провести урок з незнайомим класом. Разом з тим напрочуд цікаво було поспілкуватися з іншими учасниками конкурсу – людьми часто неординарними, досвідченими, словом, справжніми особистостями.
Подібний успіх – перший у педагогічній кар’єрі Діани Данильченко. І слід сподіватися, що не останній, адже повсякденна робота з дітьми є справжнім джерелом творчості, дороговказом до кращих результатів і досягнень.
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий