четверг, 8 мая 2014 г.

Аварії на дорогах Щорсівщини

Першого травня після опівдня у Кучинівці на трасі не розминулися два легковики – «Шкода» і «Рено», за кермом яких перебували мешканці Чернігова. Внаслідок легкого контакту в обох машин повідлітали дзеркала. Через те, що водії не дійшли згоди стосовно того, хто саме винен у дорожньо-транспортній пригоді, до села приїхали співробітники державтоінспекції. Вони з’ясували, що ці власники автомобілів приблизно у рівній мірі порушили правила, тож на них були складені протоколи. Міру покарання для порушників визначив суд.


А вранці 4 травня в Єньковій Рудні мешканець Щорса, 1993 р.н., їдучи на своєму «Деу-Ланосі», не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався в дерево. Внаслідок зіткнення водій зазнав тілесних ушкоджень і потрапив до лікарні. У машини ж сильно розбита передня частина. У такій ситуації як не згадати про користь від спокійного і розважливого водіння.
За інформацією начальника місцевого відділення ДАІ В.Пискуна, у рамках операції «Дорога» нещодавно проведено вивчення стану дорожнього покриття автошляхів Щорсівщини, визначено найбільш проблемні ділянки. Службам, які відповідають за утримання доріг, видані відповідні приписи стосовно проведення ремонту. Також державтоінспекція нагадує батькам, що наближаються літні канікули, коли діти матимуть більше вільного часу й проводитимуть його на вулиці. Саме тому варто їм нагадати про правила дорожнього руху. Від цього залежать їхні безпека, здоров’я і навіть життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий