четверг, 8 мая 2014 г.

Пожежу ліквідували на початковій стадії

3 травня 2014 року о 17 годині 51 хвилині на ПЗЧ 8 ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу гаража за адресою: м.Щорс, вул. Леніна,36. Власник – Ротозій Олександр Іванович, 1960 року народження, приватний підприємець.



На пожежу залучалося 2 караули 8 ДПРЧ м.Щорс. Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборців врятовано 1 житловий будинок, пожежу ліквідовано на початковій стадії розвитку.
Однак трохи лиха вона встигла наробити: знищено покрівлю на площі 35 м2; пошкоджено перекриття по всій площі, 20 м2 покрівлі та речі домашнього вжитку. Збитки та причина пожежі встановлюються.
З метою безперебійної подачі води до місця пожежі було викликано резервний караул на пожежному автомобілі, який забезпечив підвіз та перекачку води до основного пожавтомобіля.
Принагідно слід зазначити, що пожежний гідрант № 22 по вулиці Леніна поблизу ЗОШ № 2 знаходиться в непрацездатному стані (зірвано шток). Звертаю увагу керівництва ПрАТ «Комунальник» на необхідності приведення всіх пожежних гідрантів в м.Щорс в працездатний стан.

Р.Силенко,
начальник
пожежно-рятувальної частини

Комментариев нет:

Отправить комментарий