пятница, 30 мая 2014 г.

На передовому рубежі

Співробітники Державної прикордонної служби України зустріли своє професійне свято у складний для всіх період. Пряма загроза військової інтервенції з боку Росії, регулярна засилка на українську територію диверсантів і терористів – ось ті реалії, яким доводиться протистояти прикордонникам. Але слід зазначити: суворий іспит вони склали добре, виявивши гідні поваги мужність і професіоналізм.








У середу голова райдержадміністрації П.Л. Мірошниченко разом з представниками ряду державних структур місцевого рівня взяв участь в урочистому шикуванні особового складу відділу ДПС «Гірськ». Після виконання державного Гімну України відбулася церемонія вручення відзнак найкращим з тих, хто нині несе нелегку службу з охорони кордону, тим, які щодня знаходяться на передовому рубежі захисту Вітчизни. Як зазначив П.Л. Мірошниченко, вони день і ніч зі зброєю в руках оберігають народ від жахів війни і тероризму, тож суспільство демонструє належну шану до людей, що з честю носять зелені берети. Почесну грамоту райдержадміністрації вручено начальнику групи АСУ ВПС «Гірськ» В.Г. Горбатовичу, а подяки оголошено інспекторам А.О. Тарасевичу, В.П. Третяку та А.М. Кошику. У свою чергу представник громадського допоміжного формування О.М. Хасенко подарував жінкам-прикордонникам квіти й зазначив, що маючи таких вартових кордону, мешканці тутешньої громади можуть спати спокійно.
Того дня також відбулися урочистості й у відділі прикордонної служби «Щорс». Заступник голови райдержадміністрації В.М. Карпенко передав Почесну грамоту РДА відповідальному виконавцю Т.О. Слісар й оголосив подяки заступникам начальника відділу Д.А. Радову та П.М. Мелашенку. В свою чергу голова райради І.Г. Орда нагородив Почесними грамотами інспекторів К.Г. Кустенка, Ю.М. Зенченка та С.М. Помісячного.

Комментариев нет:

Отправить комментарий