четверг, 8 мая 2014 г.

Відстоюватимемо соборність України!

Ці слова чи не найяскравіше характеризують українців після революції гідності. Десятки і сотні тисяч громадян переглянули власне ставлення до України і патріотизму. Від патріотизму махрового перейшли до патріотизму дії. Це довели події на Майдані і на східній Україні.


І там, і там люди стоять не на життя, але, порівнюючи ситуацію січня-лютого на Майдані і нинішню, ми бачимо зовнішнього гравця – Росію. Північні сусіди надсилають в Україну не тільки власних силовиків, а й озброєння з фінансуванням. І це вже не внутрішнє протистояння, а фактично стимулювання громадянської війни.
У такий непростий час з різних боків знаходяться гарячі голови – особливо підігріті алкоголем, котрі намагаються нав’язати власну позицію силовикам і військовим. Так з’являється інформація про те, що жителі прикордонних районів Чернігівщини погрожують військовим, прикордонникам та силам самооборони розправою. В силу тривалих економічних і часто родинних зв’язків багатьом жителям хотілося б зберегти дужні стосунки з росіянами, та хочеться нагадати, що саме РФ розпочала військові дії проти України.
Інформуємо, що в таких умовах військові, прикордонники та сили самооборони мають повноваження застосовувати силу для нейтралізації правопорушників з подальшою передачею їх до правоохоронних органів.
Закликаємо українців стати єдиним щитом на захист Вітчизни і всіляко сприяти і допомагати людям, котрі взяли в руки зброю, аби ціною власного життя відстояти самостійність і соборність України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий