воскресенье, 26 апреля 2015 г.

Спорт

Міні-футбол
Черговий тур районної першості з міні-футболу порадував уболівальників цікавою грою і безкомпромісним протистоянням між конкурентами. Матч «Зірки» з ДЮСШ передовсім запам’ятався швидким голом, який на старті зустрічі записали до свого активу прикордонники. Згодом вони подвоїли свій результат. Склалося враження, що команда домінує на полі не лише за рахунок свого досвіду, а й через більш вагомі фізичні кондиції. Однак попри це хлопці зі спортшколи не здалися і ще в першому таймі забили гол у відповідь. А найцікавіші події розгорнулися в другій половині гри. Гравці «Зірки» трохи стомилися, а їхні суперники з ДЮСШ почали активніше комбінувати і вивили неабияку волю до перемоги. Результатом стало подвійне взяття воріт прикордонників. Наприкінці матчу у «Зірки» з’явився шанс відновити рівновагу, коли футболіст ДЮСШ зіграв у штрафному майданчику рукою і суддя призначив пенальті. Але голкіпер спортшколи парирував перший удар, другий і третій теж не призвели до взяття воріт. Отже, перемога у підсумку дісталася ДЮСШ.
Другий матч туру – між «Таймом» і «Сновом» - спочатку тривав майже на рівних курсах. Але з часом більш високий рівень гри «таймівців» дався взнаки. Вони забили чотири голи, натомість «снов’яном» пощастило лише відповісти однією вдалою атакою. У третьому матчі лідер першості «Енегертик» не залишив жодного шансу «Освіті», практично знявши інтригу стосовно долі І місця. (Рахунок 3 : 1).
Футбол
Минулої суботи у Щорсі відкрився сезон великого футболу. В рамках змагань за кубок області серед аматорських команд місцеві футболісти зустрілися з представниками Борзни. На початку гри один із щорських футболістів порушив правила у штрафному майданчику, за що табір призначив пенальті. Гості скористалися шансом і відкрили рахунок. Невдовзі після доволі нескладної комбінації вони забили ще один гол. загалом ситуація виглядала так, що борзнянці були зігранішими, краще комбінували. А господарі поля все ніяк не могли знайти для себе оптимальну тактичну схему. У другому таймі під час однієї з атак команди Борзни м’яч втретє влетів до сітки воріт щорсівчан. Причому нашому голкіперу (Євгену Шишу) здалося, що при цьому відбулося порушення правил і з матюками висловив своє зауваження арбітру. Той відреагував на грубість дуже жорстко, показавши червону картку за нецензурну лайку. Команда Щорса залишилася в меншості. Дивно, але після цього вона почала грати краще. А коли на заміну вийшов Роман Грицюк – ситуація взагалі поліпшилася. Атаки ставали все гострішими, комбінації – більш організованими. Врешті-решт Євген Заїзжай влучним ударом змусив капітулювати воротаря команди суперників. Ще через деякий час Микола Тригуб забив другий гол. Склалося враження, що ще трохи – і вдасться вирвати нічию, але… Перемогу все ж таки здобули футболісти з Борзни.
* * *
Розпочалося друге коло з футболу команд ДЮСШ. 19 квітня щорсівчани приймали гостей з Городні. Того дня старша вікова група 98-99 р.н. зіграла внічию з рахунком 1:1. Єдиного гола зі штрафного забив у ворота противника Владислав Хоменко. Більш вдалою була гра молодшої вікової групи 2000-2001 р.н. Хлопці перемогли з рахунком 3:0. Відзначилися: Роман Паін, Владислав Ващенко та Вадим Бойко.
Легка атлетика
Нещодавно у Чернігові відбулися відкриті командні змагання за Кубок області з легкоатлетичного кросу. Збірна Щорсівщини, підсилена відомими спортсменами – Павлом та Світланою Олійниками – у підсумку посіла IV місце. В індивідуальному заліку П.Олійник фінішував першим на дистанції 5000 м, С.Олійник – теж першою на 3000 м. Друге місце в збігу на 1000 м – у М.Тимошенко, третє – у Д.Семко.
* * *
16 квітня Корюківка стала місцем проведення обласної першості з легкої атлетики серед ДЮСШ. З 18 команд, які прибули на змагання, представники нашого району опинилися на VII місці. У К.Баєвої ІІ місце (забіг на 800 м), у Я.Науменко – теж ІІ (1500 м). Треті місця у Д.Сентябрьова (400 м), А.Білоконь (ядро, диск), Н.Терещенко (диск), Д.Семко (стрибок у довжину).
Настільний теніс
У Чернігові відбувся ІІІ-ій тур клубного турніру з настільного тенісу серед школярів, участь в якому взяли 19 команд з нашої області. Щорсівщину представляли Т.Полуда і К.Борсук. Їм довелося грати не лише проти дівчат, а й проти хлопців, проте вони зарекомендували себе доволі добре. Набраних ними очок вистачило, щоб у загальному заліку вийти на IV командне місце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий