пятница, 10 апреля 2015 г.

Прибирали, садили дерева і квіти, розчищали паркани...






4 квітня Щорсівщина активно долучилася до Всеукраїнської акції з благоустрою «Зробимо Україну чистою - 2015». Керівництво району, державні службовці, працівники організацій, підприємств, установ різної форми власності, представники районних осередків політичних партій, громадських організацій і формувань, учнівської молоді та жителі району вийшли на прибирання. Воно здійснювалося на територіях, які за ними закріплені.
Були упорядковані кладовища, пам’ятники та пам’ятні знаки загиблим у Другій світовій війні на території сільських рад, прибирались парки, захисні смуги тощо.Також наведено лад на дитячих спортивних майданчиках при загальноосвітніх школах, дошкільних навчальних закладах, дворах та парках району. Мешканці району наводили порядок на подвір’ях і біля власних будинків, висаджували дерева, облаштовували квітники.
Велика подяка за наданий транспорт для вивезення сміття 4 квітня локомотивному депо (керівник В.Б.Зайончковський), ПрАТ «Комунальник» (керівник А.М.Дуля), приватним підприємцям Сергію Виблову, Анатолію Комісаренку та Григорію Корнієнку.
Нагадуємо всім: відповідно до розпорядження райдержадміністрації акція «За чисте довкілля» в районі триватиме до 5 травня 2015 року.
25 квітня -
день благоустрою
населених пунктів
у районі.
Міськрада вже визначила місця стихійних сміттєзвалищ, які будуть прибиратися у цей день у Щорсі. Для громадських організацій та волонтерів - Лісопарк і вул. Матросова (збір для бажаючих зробити довкілля чистим - о 9-00 на площі Щорса 25 квітня). Для підприємств, організацій та установ - вул.Володарського (район очищуваних споруд), вул. Енгельса (район озера біля РВ УМВС), вул. Архітектурна (озеро біля Райагролісгоспу), мікрорайон Носівка (кар`єр). Розподіл місць прибирання відбудеться для них на нараді керівників у райдержадміністрації.
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий