среда, 29 апреля 2015 г.

Це було справжнє високе мистецтво

Після перемоги Вікторії Корженок у «Суперзірці» її життя повністю змінилося. Викладацька діяльність, репетиторство, підготовка нових проектів майже повністю забирають вільний час.



А ще їй, творчій людині, не перестає хотітися розширювати географію виступів, представляти власні концертні доробки різній слухацькій аудиторії. Коли ж випадає нагода побувати вдома, та ще й заспівати землякам – то це для Вікторії, мов цілющий ковток свіжого повітря.
Для організації концертів своєї зіркової доньки чимало робить її любляча мама – Людмила Іванівна. Немов весняна бджілка, облітає різні інстанції, трудові колективи, пропонуючи (навіть даруючи) квитки на концерт донечки.
Ті, кому пощастило їх отримати, довго не заспокоюються, довго захоплено згадують. 24 квітня на сцену були винесені і нові пісні, і різні шляхи їх подачі й обробок, і (що не менш важливо) збережено «зерно» кожного твору.
Щорсівчани дуже зворушливо сприймали виступ переможниці «Суперзірки», її талановитого друга Ігоря Шелудякова (учасника проекту «Х-фактор»), маленької Марійки, учениці нашої музичної школи.
Численні «Браво», гучні щирі оплески, підспівування й усмішки глядачів були нагородою Вікіній команді за півторагодинне яскраве видовище. Бо ж співала вона і серцем, і душею, викладаючись на повну силу. Усе: рок-н-рол, джаз, диско, блюз, народні пісні. І зовсім не заважав холод, частина вільних місць, бо це було справжнє високе мистецтво, це була гордість за Віку, красиву, самобутню, талановиту, свою, рідну…

Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий