пятница, 24 апреля 2015 г.

Беремося за прибирання

У середу, 22 квітня, у райдержадміністрації відбулася робоча нарада з питань проведення наймасовішої соціально-екологічної акції з прибирання «Зробимо Україну чистою! - 2015». Голова РДА Павло Мірошниченко, заступник голови райради Віталій Запорожець, заступник міського голови Валентин Харченко озвучили основні завдання, які в ході акції мають бути виконані.


Головне з них – наведення чистоти і порядку і в центрі Щорса, і на його околицях. Словом, кожен колектив отримав конкретні доручення і конкретну площу, яку потрібно окультурити, освіжити.
Сьогодні все вже у процесі. Детальніше про перебіг акції розповімо найближчим часом. Сподіваємося, що не вийде так, як у тій приказці: «Разом з водичкою і дитя вихлюпнули», що після нашого прибирання залишаться лише чисті сквери, узбіччя доріг, вулиці і двори (якби ж то!), а не лисі галявини,обгорілі дерева і чорні кістяки кущів.
Ми ж собі «пустощі» з вогнем прощаємо, а от він – ні! Тому зібрані сміття і мотлох доречніше відразу завантажити в мішки – і на трактор… Із залученням техніки проблем не має бути. Зрештою, і про це на нараді наголосив пан Харченко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий