пятница, 3 апреля 2015 г.

За чисте довкілля

В.о. голови РДА Леонід Комісаренко підписав розпорядження «Щодо організації та проведення в районі щорічної акції «За чисте довкілля» та днів благоустрою територій в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою-2015». Період проведення - з 20 березня по 5 травня 2015 року. Дні благоустрою населених пунктів у районі - 4 та 25 квітня.
Виконавчим комітетам міської та сільських рад рекомендовано розробити відповідні місцеві плани заходів та забезпечити їх виконання із залученням громадськості, учнівської молоді, працівникі, установ, організацій, незалежно від форм власності, а також залучати до громадських робіт населення, що перебуває на обліку в центрі зайнятості. Ознайомитись з повним текстом розпорядження можна на офіційному веб-сайті РДА у рубриці «Офіційна інформація. Розпорядження голови РДА. Розпорядження 2015» (http://schorsadm.cg.gov.ua/).
Ну а наші земляки заклик районної влади сприйняли відразу. Більшість з них скористалася теплою погодою і вийшла на велике прибирання. Активною в стремлінні зробити чистим і охайним центральний сквер була й ось ця група міських добровольців.

Комментариев нет:

Отправить комментарий