понедельник, 6 апреля 2015 г.

Спорт

Вільна боротьба
21 березня в Щорсі відбувся відкритий чемпіонат району з вільної боротьби серед юнаків та юніорів. У змаганні взяли участь 77 спортсменів із Чернігова, Ніжина, Мени, Сосниці, Щорса та ­с.­ Тихоновичі.



Змагання проходили у трьох вікових групах та 20 вагових категоріях. Щорські борці перемогли в 10 вагових категоріях, ще в двох категоріях переможцями вийшли хлопці з Тихонович, а саме: серед молодших юнаків перемогу святкували – А.Невмовенко (до 29 кг), О.Савоста (35 кг), Р.Коржавін (38 кг та 42 кг). Спеціальний приз «За волю до перемоги» виборов А. Єфіменко (47 кг). Серед юнаків 2001-2003 рр.н. чемпіонами змагань стали – Д.Шевченко (32 і 35кг). Приз «За кращу техніку» отримали Д.Мелещенко (38 кг), Р.Кожанов (42 кг) та А.Козік ( 47 кг). Серед юніорів відзначились Д.Ковтун та Б.Степаненко (66 та 74 кг, відповідно). Значна група наших спортсменів вибороли другі та треті місця. А.Бригінець хоча і опинилась цього разу на третьому місці, була відзначена спеціальним призом «Юна спортивна надія».
Змагання відбулися завдяки фінансовій підтримці народного депутата України А.Євлахова та голови ГО « Громадський актив України» П.П. Пекура із Чернігова.
28 березня відбулись змагання чемпіонату області з вільної боротьби серед дорослих. Наш район представляли три спортсмени. Д.Лайко ще юнак, але боровся з дорослими і отримав три перемоги та одну поразку, що дозволило посісти друге місце у ваговій категорії до 57 кг. Інший наш учасник М.Ковальчук у ваговій категорії до 70 кг з таким же рахунком – ІІ місце – закінчив змагання. Найбільш видовищну боротьбу з карколомними кидками продемонстрував В.Сергійко і, впевнено перемігши трьох своїх суперників, став чемпіоном області у ваговій категорії до 97 кг. Переможці та призери отримали грамоти, медалі та грошові премії. Всі троє виконали норматив кандидата в майстри спорту України.
У рамках чемпіонату області з вільної боротьби серед дорослих пройшли змагання в чотирьох вагових категоріях серед юнаків 2004-2005 рр.н. Всі вагові категорії виграли наші хлопці, а саме: до 32 кг – Є.Кривденко, до 35 кг. – О.Салата, до 38 кг – Р.Коржавін та до 42 кг – А.Козік.
Відділ у справах сім’ї, молоді
та спорту РДА
Міні-футбол
Триває районна першість. У черговому турі відбулися три матчі. Гра між «Сновом» та командою ВПУЛГ розпочалася доволі динамічно: вже на стартових хвилинах снов’яни відкрили рахунок. Але їхні суперники не здалися без бою і вже через короткий час відновили рівновагу. Щоправда, незабаром «Снов» знову вийшла вперед (2 : 1), а у другому таймі довела свій вищий клас ще трьома забитими голами. Також по ходу зустрічі жовту картку отримав гравець ВПУЛГ – за нецензурну лайку.
Матч між «Таймом» і «Зіркою» вийшов доволі цікавим. Спочатку команди обмінялися швидкими голами. Надалі з поля видалили прикордонника Славу Мінченка (за надто неспортивну та агресивну поведінку і гру рукою). У підсумку зустріч завершилася з рахунком 6 : 1 на користь «Тайму».
Найрезультативнішою того дня стала гра, в якій «Енергетик» переміг представників ДЮСШ – 9 : 2.
Ветеранський турнір
За ініціативи райради ветеранів відбувся шаховий турнір, присвячений 70-річчю народної перемоги у ІІ-ій світовій війні. Найкращих результатів на цих змаганнях досягли ветерани О.Жерденко, В.Кравець і волонтерка Г.Белінська.

Комментариев нет:

Отправить комментарий