вторник, 21 апреля 2015 г.

Знай наших!


З 13 по 20 квітня 2015 року у м.Києві проводився ІІІ Міжнародний інструментальний конкурс Євгена Станковича - Героя України, почесного Голови Національної спілки композиторів України.
Свистунова О.В., Сіренька Л.П., Черних А., Кузьменко С.Г.

У конкурсі взяли участь інструменталісти у різних номінаціях та вікових категоріях, починаючи від найменших учасників і закінчуючи вже сформованими музикантами з Києва, Черкас, Сум, Дніпропетровська та інших міст України, країн США, Південної Кореї, Туреччини, Китаю.
Дізнавшись про проведення конкурсу, викладачі нашої музичної школи вирішили поїхати до Києва та спробувати свої сили. І не помилились.
Поважне журі (народні інструменти), головою якого був доцент Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського, соліст Національної філармонії України Андрій Остапенко, високо оцінило виступи наших музикантів, присудивши перші місця – учениці школи Анастасії Черних (домра) – викладач Сіренька Л.П., концертмейстер Свистунова О.В. та дуету викладачів Кузьменко С.Г. (баян) і Сіренькій Л.П. (домра). Всіх нагородили Почесними дипломами.
Ми дуже дякуємо нашим благодійникам - депутатам Чернігівської обласної ради Божку Григорію Никифоровичу та Веселому Олександру Дмитровичу за допомогу у поїздці на Міжнародний конкурс.

Директор Щорської ДМШ ім. Н.Г.Рахліна
Ольга Свистунова





Комментариев нет:

Отправить комментарий