среда, 29 апреля 2015 г.

спорт

Відбулися змагання
26 квітня в смт Куликівка на спортивній базі «Куликівський аграрний ліцей» відбулися змагання серед збірних команд районних організацій фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України з настільного тенісу та перетягування каната у залік ХХІІ обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини-2015, присвячені 70-річчю перемоги і 65-річчю спортивного товариства «Колос».


У даних змаганнях взяли участь збірні команди 9 районів з перетягування каната та 13 – з настільного тенісу.
З перетягування каната команда Щорського району посіла 5 місце, пропустивши вперед команди Ічні, Ріпок, Борзни та Прилук.
У змаганнях з настільного тенісу районна команда у складі Тетяни Сарапіної та Олексія Сарапіна виступила більш вдало. Тетяна зайняла ІІ місце, а Олексій – 7. У підсумку команда з настільного тенісу посіла ІІІ загальнокомандне місце.
Я хочу всіх, хто захищав наш район у цих змаганнях, обдарувати найкращими словами. Серед них – депутати обласної ради Г.Н. Божок та О.Д. Веселий, які не байдужі до спорту і переживають за імідж району, надали фінансову допомогу. Дякуючи їм, ми змогли виїхати на змагання.
Г.САЛАТА, голова Щорської РО ВФСТ «Колос»
Міні-футбол
Переможцем районного чемпіонату достроково став «Енергетик», рівних якому цьогоріч не знайшлося. Свій останній матч його гравці відзначили технічною перемогою (3 : 0) над командою ВПУЛГ, котра не вийшла на гру. Натомість дві інші зустрічі туру вийшли видовищними і дуже результативними. «Зірка» першою відкрила рахунок у матчі проти «Снові», але їхні суперники незабаром відновили рівновагу. По ходу протистояння кожна зі сторін мала ще чимало моментів для взяття воріт конкурентів, проте успіху аж тричі досягла «Снов». Каскадом голів запам’яталася гра між «Таймом» та «Освітою». Попри явну перемогу в досвіді та майстерності «таймівців», юні футболісти-освітяни протиставили їм характер і молодечий ентузіазм. Рахунок – 7 : 2 на користь «Тайму» - свідчить про очевидну емоційність подій на спортмайданчику.
Дитячий футбол
У рамках першості області серед ДЮСШ представники Щорсівщини провели виїзні матчі у Ріпках. Вихованці старшої групи (1998-99 рр.н.) здобули перемогу з рахунком 3 : 1. (Відзначилися С.Бежацький, В.Хоменко, А.Аквілов). А ось перебіг гри молодшої групи (2000-2001 рр.н) вийшов інакшим. Господарі поля у першому таймі відкрили рахунок. Однак у другій половині зустрічі наш тренер Р.В. Грицюк випустив на заміну дебютанта Р.Петренка, котрий відзначився дублем. Отже, щорсівчани перемоги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий