понедельник, 6 апреля 2015 г.

Страшний весняний «врожай»


Цей тиждень був урожайним на неприємні знахідки. Так, минулого тижня у воді знайшли жителя районного центру 54-річного Андрія Лизогуба. Чоловік ще у січні пішов на полювання і не повернувся («Промінь» писав про це 17 січня).
Коли родичі забили на сполох, мисливця почали шукати. Марно. Знайшли тільки один чобіт. І ось минулого тижня він сплив. Майже без ознак розкладення, тож родичі швидко упізнали чоловіка. Розтин же показав, що горе-мисливець помер від механічної асфіксії: провалився під лід. Не зміг вибратись і захлинувся водою.
Ще один труп, цього разу 35-річної сироти Тетяни Назаренко знайшли у нежилій хаті, що у Єньковій Рудні. Жінка ще зі школи зловживала спиртним, за дітьми не дивилася… Старша дочка Ірина зараз живе з батьком у Конотопі Сумської області, а менша 4-річна Катерина знаходиться у Щорсі під опікою, бо матір позбавили батьківських прав, коли малій ще й року не виповнилося. Тетяна ж за розум на взялася, «промишляла» смітниками і потім кудись здавала той непотріб, щоб заробити на пляшку. Остання виявилась фатальною. Жінка померла від гострого алкогольного отруєння.
Маргарита ЛИТОВЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий