понедельник, 13 апреля 2015 г.

Спорт

Міні-футбол
У районі відбулися 4 тури змагань з міні-футболу, присвячені пам’яті В.Є. Аліфіренка, колишнього голови Щорської РО ФСТ «Колос». У четвертому турі, який відбувся 4 квітня, команда «Енергетик» з рахунком 3 : 1 перемогла команду «Снов. «Тайм» здобув перемогу над ДЮСШ з рахунком 6 : 2. ВПУЛГ протерпіло поразку від команди «Освіта» з рахунком 9 : 0.
Після чотирьох турів лідирує команда «Енергетик» (12 очок) та команда «Освіта» (9 очок) після трьох ігор.
У V турі, який відбудеться 11 квітня, «Освіта» зустрінеться з командою «Енергетик», «Тайм» - зі «Сновом», «Зірка» - з ДЮСШ. Початок змагань о 12.00.

Вільна боротьба
Минулої суботи в Мені відбулися обласні змагання з вільної боротьби серед ДЮСШ ФСТ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», присвячені 70-річчю Перемоги у Другій світовій війні. Участь у цих змаганнях взяли вихованці Щорської ДЮСШ «Колос»: десять учнів тренера-викладача з вільної боротьби А.З. Косевича та чотири учні тренера-викладача С.О. Колотуші. Дев’ять учнів у своїх вікових категоріях посіли І місця. Це шість вихованців тренера-викладача А.З. Косевича: Д.Мороз, А.Бригінець, Д.Мелащенко, О.Салата, Р.Кожанов, Д.Лайко та три учні тренера-викладача з вільної боротьби С.О. Колотуші: О.Авраменко, Д.Ковтун та Б.Степаненко. Другі місця вибороли А.Козік, О.Коробко, А.Єфіменко, Д.Шевченко та О.Габокан.
У підсумку команда Щорської ДЮСШ «Колос» посіла І загальнокомандне місце.
Г.САЛАТА, голова районної організації ВФСТ «Колос»

Комментариев нет:

Отправить комментарий