пятница, 8 апреля 2016 г.

ЩОРСЬКА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯ РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 61 від 17 березня 2016 р.

Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником яких є районна державна адміністрація
Відповідно до ст. 5 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст.ст. 4, 12 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», ст.ст. 8, 20, 21, 22 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні»,  на підставі пропозиції трудового колективу редакції газети  «Промінь» стосовно способу реформування:

1. Реформувати у другому етапі друкований засіб масової інформації «Промінь» та редакцію районної газети «Промінь» шляхом виходу Щорської районної державної адміністрації зі складу співзасновників друкованого засобу масової інформації «Промінь» та редакції районної газети «Промінь» з перетворенням редакції районної газети «Промінь»  членами її трудового колективу на суб'єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації. 2. Надіслати розпорядження центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері телебачення і радіомовлення, інформаційній та видавничій сферах (Державному комітету телебачення і радіомовлення України) для внесення відомостей до Зведеного переліку об'єктів реформування, центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації друкованих засобів масової інформації (Міністерству юстиції України) та трудовому колективу редакції районної газети «Промінь». 3. Забезпечити публікацію розпорядження  у місячний строк від дня його прийняття у районній газеті «Промінь». 4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації В.М.Карпенка.
В.о. голови РДА Валерій Радібеда

Комментариев нет:

Отправить комментарий