воскресенье, 10 апреля 2016 г.

Прикордоння

За інформацією начальника прес-служби Чернігівського прикордонного загону О.Дудка, нещодавно дільничним інспектором прикордонної служби відділу «Гута Студенецька», під час спроби порушення державного кордону (з України в Росію), поблизу с. Єліне затримано невідому жінку.
У ході проведення перевірки виявленого у неї документа встановлено, що він виданий на ім’я громадянки Російської Федерації, але пред’явниці не належить. Неспростовні докази змусили затриману повідомити правоохоронцям своє справжнє ім’я та громадянство.
Встановлено, що затримана є громадянкою Молдови. Подальша перевірка показала, що ця жінка знаходиться в розшуку за вчинення розбійного нападу у себе на батьківщині. Крім того, в діях затриманої вбачається вчинення злочину, передбаченого статтею 357 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом». Після проведених заходів затриману особу передано представникам відділення поліції ГУ НП в Чернігівській області.

Комментариев нет:

Отправить комментарий