понедельник, 25 апреля 2016 г.

Пожежі

17 квітня о 6 год. 02 хв. на ПЗЧ  ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання у житловому будинку в с.Гвоздиківка по вул. Харченка. Власник – 1946 року народження. Горіла хата  розміром  4 х 6 м, стіни дерев’яні, перекриття дерев’яне, покрівля шиферна, освітлення електричне, опалення пічне. Ймовірна причина  – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Полум`ям знищено покрівлю, пошкоджено перекриття, стіни. Завдяки оперативним і тактично грамотним діям професійних вогнеборців пожежу ліквідовано з мінімальними збитками, врятовано матеріальні цінності.
Того ж дня о 18 год. 45 хв. на ПЗЧ  ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку в м.Щорс по вул. Миру. По прибуттю на місце виклику вогнеборці побачили  сильне задимлення у квартирі. Пізніше було встановлено, що господар (1949 р.н.) під час приготування їжі забув про це й на деякий час вийшов з оселі у своїх справах. Завдяки пильності сусідів та вчасному прибуттю чергового караулу підрозділу подія не призвела до лиха.
Шановні мешканці, дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час користування побутовими  приладами! Пам’ятайте – пожежу легше попередити, ніж погасити!!!
Р.СИЛЕНКО,
начальник пожежно-рятувальної частини

Комментариев нет:

Отправить комментарий