пятница, 15 апреля 2016 г.

А дівчата – водії вправніші!

Нещодавно на базі Щорського міжшкільного навчально-виробничого комбінату (директор  Віктор Зотік) відбулися змагання серед учнів нашого та Городнянського районів з професії «Водій автотранспортних засобів категорії «С».  Змагання проводилися в три етапи. Дві команди майбутніх водіїв відповідали на запитання про будову автомобіля, які були
сформульовані нестандартно, перевірили  свої знання з правил дорожнього руху. Найцікавішим був конкурс з вправного водіння вантажного автомобіля. І якщо в теоретичних змаганнях перемогли сусіди, то в практичному нашим учням не було рівних. До речі, серед тих, хто навчається кермувати вантажним  авто, є багато дівчат, і вони блискуче впоралися з поставленими завданнями. Грамотами за краще виконання елементів навчального водіння нагородили Євгенія Максименка, Крістіну Ніколаєнко та Анастасію Аношкіну, учнів нашої  міської школи №1.
У підсумку перемогла команда Городнянського МНВК. Та головним у цьому заході була не перемога, а позитивні емоції від змагань і радість спілкування з сусідами-однолітками.
На знімку: учасники змагань. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий