понедельник, 18 апреля 2016 г.

Наші страйкарі перекрили міжнародну трасу




Для мешканців Нових Борович квітень розпочався великими газовими проблемами, пов’язаними з відключенням „голубого вогника”  не лише у школі та інтернаті для престарілих, а й у оселях багатьох жителів. Всього у селі наразі проживає близько 800 людей.
Активісти – а їх назбиралося більше двох десятків – сіли у автівки і подалися до сусідньої Городнянщини, де, на їхню думку, їх би почули і побачили. Зрештою, там траса міжнародна проходить, якою курсують фури до Росії, Білорусі, інших країн, зрештою, у цьому районі знаходяться керівники Щорської та Городнянської дільниць ВАТ „ Чернігівгаз”, у компетенції яких знаходилося і це дуже гостре й  болюче питання.  Зупиняти новоборовлян (на чолі із сільським головою Анатолієм Сірим) приїхав перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич, якому вирішувати подібні питання доводиться не вперше. Він, схоже, неначе чарівник, володіє якимись прихованими механізмами, після яких  газ сільчанам відразу подається.
Як повідомив „Променю” сільський голова Н.Борович А.О. Сірий, його виборці не збиралися завдавати шкоди руху автотранспорту. Вони просто відстоювали свої права, боролися за справедливість і елементарні побутові умови.

Комментариев нет:

Отправить комментарий