понедельник, 4 апреля 2016 г.

Спорт

Міні-футбол
Стартувала традиційна районна першість з міні-футболу, присвячена пам’яті колишнього голови райорганізації ФСТ „Колос” В.Аліфіренка.
У першому турі команда вищого профучилища лісового господарства поступилася „Енергетику” з рахунком 1 : 6, „Динамо” упевнено перемогло представників Тур’ї (7 : 1), а футболісти з Рогізок програли „Тайму” – 0 : 17. (Серед таймівців 10-ма забитими голами відзначився Є.Буштрук).
Юнацький футбол
Минулого тижня вихованці нашої спортшколи (1999 р.н.) побували в Конотопі й узяли участь у юнацькому турнірі. Вони програли суперникам з чернігівської „Десни” (0 : 5) і команді „Конотоп-99” (0 : 3). А в третьому матчі здобули перемогу над „Конотопом-00” з рахунком 2 : 1. У підсумку щорсівчани опинилися на ІІІ місці.
Також в іншому розіграші за спортколектив „Десна-2002” був заявлений футболіст зі Щорса Р.Петренко. Він забив два голи й разом з однолітками став володарем І місця. Його запрошено до основного складу „Десни” – грати на юнацькому чемпіонаті України.
Вільна боротьба
Вихованець тренера А.Косевича – Д.Лайко – нещодавно взяв участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби, який відбувся в Гомелі. Наш земляк виступив у ваговій категорії до 58 кілограмів. Спочатку почергово здолав опір двох суперників і пройшов до півфіналу. Там він теж переміг конкурента й здобув право боротися у фіналі. Так склалися обставини, що йому довелося вже через 10 хвилин після півфінального двобою знову стати до боротьби, навіть не маючи часу на нормальний відпочинок. Спочатку Д.Лайко вів у рахунку, але потім його суперник (член збірної Білорусі, володар V місця на Чемпіонаті світу серед 16-17-річних спортсменів) зміг змінити перебіг двобою на власну користь. Отже, у нашого борця – ІІ місце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий