пятница, 8 апреля 2016 г.

Обережно з вогнем!

7 квітня 2016 року  під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Радібеда В.В. проведено засідання постійної районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації де розглядались питання: «Про заходи щодо підготовки об’єктів, населених пунктів до пожежонебезпечного періоду
та захисту лісі, торфовищ, сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2016 року.», «Про стан готовності районних управлінь, організацій і підприємств щодо протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у весняно-літній період».
Затверджено комплексний план дії районних управлінь, організацій і підприємств, органів місцевого самоврядування щодо захисту об’єктів, населених пунктів, лісів, торфовищ і сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2016 року на території Щорського району.
Проаналізовано стан   щодо протидії пожежам в населених пунктах, лісах на торфовищах та сільгоспугіддях у 2015 році. Особливу увагу було акцентовано щодо випалювання сухої рослинності, листя тощо на відкритих територіях.
За результатом засідання прийнято відповідне рішення та дано доручення керівникам лісогосподарських підприємств, головам міськсільвиконкомів, керівникам підприємств, установ та організацій району щодо подальшого неухильного виконання заходів комплексного плану протидії пожежам, посилити контроль за станом пожежної безпеки в населених пунктах, лісах на сільгоспугіддях та торфовищах.


Відділ ЖКГ, будівництва та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий