понедельник, 4 апреля 2016 г.

Душа співочого краю

Ні для кого не буде новиною те, що в нашому районі проживає багато талановитих дітей. Для таких творчих особистостей проводяться різноманітні фестивалі-конкурси.
Нещодавно на одному з таких заходів побував зразковий вокальний ансамбль „Світлячок” (керівник О.Сенченко). Це був відкритий молодіжний пісенний фестиваль „Солов’їна родина” в м.Городня. Поміж його учасників були вокальні ансамблі, тріо, дуети, солісти, тож конкурувати було з ким.




Коли настала хвилююча мить нагородження, не чути було й дихання учасників. Шквал емоцій і сліз радості викликало оголошення результатів. Дипломантами „Солов’їної родини” стали Вероніка Чистилова та Аня Савостенко (в номінації „Естрадний вокал”), Даніелла Іванова вперше взяла участь у конкурсі, як автор власних пісень, і теж отримала диплом.
Лауреатами ІІ премії стали ансамбль „Світлячок” та яскрава зірочка Крістіна Крот. А найвищу нагороду – гран-прі – виборола гордість „Світлячка” – Даша Збіренко (в номінації „Народний вокал”), бо в її піснях відчувалася душа нашого народу і співочого краю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий