вторник, 5 апреля 2016 г.

ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ проводить набір на строкову службу та службу за контрактом

ПЕРЕВАГИ: служба в прикордонних районах Чернігівської області; можливість отримання вищої освіти у Національній академії ДПСУ; набуття або підвищення кваліфікацій з кінології, паспортної роботи, медичної підготовки, інженерної механіки, управління сучасними зразками озброєння та техніки, автоматизації та зв’язку;
можливість підписання контракту на 6 місяців (або до кінця особливого періоду чи повноцінний контракт 3-5 років) під час проходження строкової служби або служби за мобілізацією.
КОНТРАКТНА СЛУЖБА за першиму контрактом: для рядових – 3 роки; для сержантського складу та офіцерів – 5 років.
ГРОШОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ -  від 3000 грн, планується його подальше підвищення; виплата грошової компенсації за винайм житла; безкоштовне кваліфіковане медичне обслуговування;індивідуальний підхід при підборі військового обмундирування; гарантовані соціальні пільги.
ПОРЯДОК ПРИЗОВУ НА СТРОКОВУ СЛУЖБУ У ДПСУ: вік 20-27 років; якщо громадянин виявив бажання проходити строкову службу в ДПСУ,  необхідно звернутись  за адресою: м.Чернігів, вул. Квітнева, 3-в; у районному військкоматі стати на облік та повідомити про бажання проходити службу в ДПСУ; після призову військовослужбовці для підготовки на 1 місяць направлятимуться у навчальний центр «Оршанець», а в подальшому проходитимуть службу на ділянці Чернігівського прикордонного загону.
ВИМОГИ ДЛЯ КАНДИДАТІВ  НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ: вік 18-40 років; відсутність судимості (в тому числі у близьких родичів); повна середня освіта; відсутність медичних  протипоказань; готовність проходити службу у прикордонних районах Чернігівщини.
З ПИТАНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ за контрактом та строкової служби в ДПСУ звертатись за адресою: м.Чернігів, вул. Квітнева, 3-в або за телефонами: (063) 057-15-53, (04622) 5-80-32.

Комментариев нет:

Отправить комментарий