понедельник, 25 апреля 2016 г.

Військова освіта – це крок у впевнене майбутнє ваших дітей

У зв’язку з реформуванням Збройних Сил України військова освіта набуває все більшої престижності.  Тому вищі навчальні заклади України здійснюють підготовку громадян на посади осіб офіцерського (сержантського) складу для проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах, інших військових формуваннях та центральних органах
виконавчої влади, правоохоронних органах. Харківський університет Повітряних Сил здійснює підготовку офіцерів Повітряних Сил, військ протиповітряної оборони Сухопутних військ; фахівців з експлуатації систем електропостачання військ; автоматизованих систем управління озброєнням, метрологів, військових льотчиків тощо.  Житомирський військовий інститут ім.С.П. Корольова НАУ готує офіцерів-фахівців з експлуатації інформаційних систем спеціального призначення, з будівництва та експлуатації аеродромів тощо. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” проводить навчання офіцерів-зв’язківців, фахівців з експлуатації та математичного забезпечення автоматизованих систем управління військами, систем криптографічного і технічного захисту інформації. Львівський інститут Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка» здійснює підготовку офіцерів командного профілю для підрозділів танкових, механізованих, аеромобільних військ та підрозділів військової розвідки і спеціального призначення, офіцерів командного та інженерного профілів для підрозділів ракетних військ та артилерії тощо. Військовий інститут Київського національного університету ім. Т.Шевченка готує  офіцерів-фахівців з картографії, фінансів, перекладу, психології, політології т.ін. Також є такі навчальні структури, як факультет військової підготовки Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”, факультет військової підготовки Подільського державного аграрно-технічного університету, військово-юридичний факультет Національної юридичної академії України ім. Я.Мудрого, кафедра військової підготовки Івано-Франківського державного технічного університету нафти і газу.
За більш детальною інформацією щодо вступу до військових навчальних закладів звертатися до Щорського районного військового комісаріату. Тел. 2-18-44.

Комментариев нет:

Отправить комментарий