воскресенье, 10 апреля 2016 г.

Спорт

Настільний теніс
У два етапи відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті відомого тренера Є.Круша. У дитячо-юнацькому та дорослому розрядах участь у змаганнях узяли майже п’ятдесят спортсменів з різних міст України. Серед юних тенісистів найкращих результатів досягли К.Борсук і М.Нестеренко. У категорії дорослих володарем І місця став А.Молочко з Чернігова, а поміж ветеранів – І.Говорунець.


До речі, з дорослими чоловіками змагалася Ярослава Приходько й посіла ІІІ місце. Сприяння в організації заходу надали тренер збірної України М.Улянчич (Київ) та А.Приходько.
Легка атлетика
Нещодавно троє вихованців нашої спортшколи взяли участь в обласних змаганнях з легкоатлетичного бігу. У віковій категорії 2001 р.н. на дистанції в 1 кілометр Д.Анищенко став володарем першого місця, а Д.Семко і Д.Колодій фінішували з другим результатом.
Міні-футбол
У рамках другого туру районної першості з міні-футболу „Тур’я” поступилася „Освіті” (1 : 3), „Тайм” переміг команду ВПУЛГ з рахунком 1 : 0, „Рогізки” програли „Динамо” – 0 : 6, а „Енергетик” розгромив ДЮСШ – 7 : 0.
Волейбол
У заключному турі обласної першості серед ветеранів у Щорсі відбулися ігри з командами Городні та Чернігівського педуніверситету. На жаль, обидва матчі завершилися для господарів майданчика однаково – поразками з рахунком 0 : 2. (Гості з обласного центру обіграли і городнянців – 2 : 0). Однак набраних протягом розіграшу очок нашим волейболістам вистачило для того, щоб посісти IV місце й здобути право грати у фінальному етапі змагань. Остаточна доля призових місць вирішиться в другій половині квітня.
Вільна
боротьба
Минулого тижня Щорс став місцем проведення обласних змагань серед ДЮСШ „Колос”. Більше сотні юнаків і дівчат зі Щорса, Тихонович, Чернігова, Ніжина, Мени, Сосниці та Ріпок боролися за перемогу в 22 вагових категоріях. Серед місцевих спортсменів володарями перших місць стали Д.Невмовенко (до 22 кг), Д.Мелащенко (до 42 кг), А.Козік (до 50 і 53 кг), А.Лебедєв (до 58 і 63 кг), Д.Мороз (до 28 кг), А.Бригинець (до 32 кг), Д.Міщенко (до 35 кг), Р.Коржавін (до 42 кг), О.Авраменко (до 69 кг), Д.Ковтун (до 76 кг), Б.Степаненко (до 85 кг). Також ряд наших борців посіли другі місця. У загальнокомандному заліку збірна Щорського району стала безумовним лідером. Другий результат - у чернігівців, третій – у менян.

Комментариев нет:

Отправить комментарий