понедельник, 25 апреля 2016 г.

Спортивні новини

Легка атлетика
Минулого тижня у Чернігові відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл. (У двох вікових групах). Учасників змагань порадувала абсолютно нова бігова арена на головному стадіоні Чернігівщини – її відремонтували зовсім нещодавно.

Як розповів завуч нашої спортшколи В.Івлєв, на чемпіонат вирушила команда  району, яка складалася з 21 легкоатлета. Н.Терещенко стала володаркою І місця в метанні диску й ІІІ – у штовханні ядра. В.Хоминська метнула диск на відстань, достатню для виходу на ІІІ місце. Д.Анищенко і Я.Науменко на дистанції 1500 метрів фінішували з однаковим результатом – ІІ. К.Ніколаєнко відзначилася в забігах на 100 і 200 метрів (треті місця). У загальнокомандному заліку з 22 спортколективів області збірна Щорсівщини вийшла на VIII місце.
До речі, в обласному  рейтингу спортшкіл, які мають відділення легкої атлетики, за 2015 рік Щорська ДЮСШ перебувала на 11-ій позиції.
Настільний теніс
Нещодавно у Чернігові юні тенісисти з 19 команд  нашої області змагалися за перемогу в клубному турнірі. Перша щорська команда в складі Р.Паїна та К.Борсук пройшла до фіналу, отримавши право поборотися за І-IV місця. Спочатку вони обіграли суперників з колективу „Чернігів-2”, потім – поступилися представникам Бахмача, з великим напруженням, але все ж таки здобули перемогу над тенісистами Коропа, а на останньому етапі – довели свою перевагу над ще однією чернігівською командою. У підсумку  Роман і Катерина піднялися на третю сходинку  п’єдесталу пошани. Їхні колеги – Б.Поногайбо і Д.Мартиненко – змагалися за ІХ – ХІХ місця. Перемігши всіх своїх конкурентів, їм вдалося закріпити за собою ІХ місце.
Міні-футбол
Черговий тур районної першості з міні-футболу здивував деякими результатами. Так, футболісти з Тур’ї по ходу гри проти „Енергетика” навіть повели з рахунком 2 : 0, а сам матч завершився бойовою нічиєю – 3 : 3. „Динамо” переконливо перемогло ДЮСШ – 6 : 1. Так само беззаперечно представники ВПУЛГ переграли суперників з Рогізок – 4 : 0. „Освіта” ж поступилася „Тайму” – 1 : 2.
Юнацький футбол
Стартували ігри другого кола першості області серед ДЮСШ. Наші юні футболісти вдома зіграли проти представників Городні. І старша, і молодша групи поступилися гостям з однаковим рахунком  - 1 : 2.
* * *
А 16 квітня Городня стала місцем проведення міжобласного футбольного турніру пам’яті заслуженого тренера України М.І. Семеняка. Участь у змаганнях узяли по 6 дівочих і хлопчачих команд з Чернігова, Щорса, Прилук, Бахмача і Куликівки. (Вік спортсменів – 14-15 років). Наші футболісти перемогли суперників з городнянського інтернату (3 : 1), зіграли внічию (0 : 0) з чернігівською спортшколою „Десни”, але у матчі за ІІІ місце поступилися конкурентам з Бахмача (1 : 2). За щорську команду грали підлітки з трьох міських навчальних закладів і сіл Нові Боровичі, Тур’я, Сновське. Поїздка на змагання стала можливою завдяки допомозі підприємця О.Шумського та В.Юр’єва. Інформацію про цю подію надав тренер ДЮСШ М.Бобров.

Комментариев нет:

Отправить комментарий