пятница, 8 апреля 2016 г.

Грейдерують дороги

На минулому тижні в місті почав працювати грейдер, який міськрада передала в користування житлово-експлуатаційній дільниці (керівник Г.Кошова). Зараз погода для цього ідеальна, оскільки ґрунтові дороги саме помірно вологі. Як розповів «Променю» заступник міського голови Сергій СИЛЕНОК,
 спецтранспорт уже вирівняв дорогу до сміттєзвалища на Горбасі, пройшовся вулицями Лермонтова, Вишневою (Фрунзе), Молодіжною, частково Попудренка  та іншими. Наступними будуть вулиці В.Максименка (Кірова), Б.Хмельницького, Доватора, залінійної частини міста. Щоб дорога стала дійсно рівною, грейдеру потрібно пройтися нею як мінімум тричі. До речі, година його роботи обходиться бюджету міськради  понад 500 грн.
- Не всі мешканці міста з розумінням ставляться до таких робіт, - зазначає Сергій Вадимович. – Адже, щоб проїхав грейдер, необхідно звільнити вулицю від обрізків, гною, будматеріалів, що лежать біля помешкань щорсівчан. Ми провели збори на зазначених вулицях і попередили про це їх мешканців, але не всі дотримуються правил благоустрою. Іноді трапляються ситуації, коли мешканці взагалі відмовляються від послуг грейдера, мовляв, ми самі вже навели лад на окремому відрізку дороги біля свого обійстя, зробили підсипку, а трактор зведе таку роботу нанівець. Та грейдерувати 100 м, а потім пропускати 30 м і знову починати – так теж справа не робиться.
Скільки людей - стільки й думок. Проте там, де дороги вже вирівняли, їздити стало набагато краще. Наостанок залишається передати побажання наших земляків до міськради,  щоб якнайшвидше почали ремонтувати шляхи не лише ґрунтові, а й з асфальтовим покриттям.
Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий