четверг, 25 июля 2013 г.

Про зміни в прикордонному режимі

Постановою Кабінету Міністрів від 3.07.2013 року внесено зміни в Положення про прикордонний режим. Вони торкнулися порядку провадження робіт в прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі.
Авіаційні роботи, будь-яке будівництво, вирубка лісу, полювання, водокористування, геологічні, дорожні та інші дослідження, гідротехнічні, землевпорядні, меліоративні та інші роботи, пов’язані із зміною водного режиму прикордонних річок, озер та інших водойм, відео-, кіно- та фотознімання місцевості, туристичні подорожі і стрибки з усіх видів парашутів проводяться після інформування органу охорони державного кордону - Чернігівського прикордонного загону (із зазначенням початку і строку її провадження, прізвища, імені та по батькові осіб, що провадитимуть діяльність).
Інформування здійснюється письмово, не пізніше, ніж за 24 години до початку провадження діяльності, зокрема, і за допомогою факсимільного зв’язку - (04622) 5-80-71 або електронної пошти - chernigiv_zagin@pvu.gov.ua.
Нагадуємо, що порушники прикордонного режиму підлягають притягненню до адмінвідповідальності згідно зі статтею 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
О.ДУДКО, помічник начальника
прикордонного загону,начальник прес-служби

Комментариев нет:

Отправить комментарий