вторник, 16 июля 2013 г.

Приємний сюрприз від локомотивного депо

У минулі роки з початком кожного сезону пляж ставав притчею во язицех через невпорядкованість і безладдя на ньому. Наводились чистота і хоча б елементарний порядок, здебільшого, зусиллями небайдужих постійних відвідувачів – гостей міста і місцевих шанувальників нашого чудового Снову, якому вони віддавали перевагу перед єгипетською Хургадою чи турецькою Анталією.

Але з часом узбережжя набуло приємнішого вигляду. Певну роботу було здійснено торік. Тепер є де пограти у волейбол, розім’яти м’язи на гімнастичних знаряддях, регулярно збирається сміття. Хотілося б подякувати нашому гостю зі США Лері Х`юстону, який викосив траву на всій території.
А напередодні Купальського свята відвідувачів пляжу очікував приємний сюрприз від колективу локомотивного депо. Група залізничників на чолі зі своїм керівником В.Б. Зайончковським привезла і встановила новенькі столики і лавочки. Добротно виготовлені і охайно пофарбовані. Їх встановли у затишному куточку під вербами. Що важливо (враховуючи вандалізм сучасних варварів), їх впорядкували ґрунтовно, як це завжди роблять вмілі руки деповців. Для любителів шашликів неподалік пристосовано мангал.
Хотілося б, аби цей благородний почин підхопили інші колективи, особливо, підприємці, в розпорядженні яких чимало лісопилень. Бо не завадило б встановити додатково ще хоча б два навіси. Потребує розширення акваторія пляжу по обидва боки. Це було б подарунком пересічним громадянам, у яких немає «джипів» та «ланосів», аби виїхати в інші мальовничі куточки нашого району.
А організатором і координатором благодійників міг би стати міськвиконком.
М.ЛУКАШОВА

Комментариев нет:

Отправить комментарий