понедельник, 29 июля 2013 г.

Футбол

Черговий тур чемпіонату району передовсім здивував другою поспіль «осічкою» команди «Снов» з Нових Борович. Якщо попереднього разу новоборовичани не прибули до Щорса на матч із «Таймом», то цього – не змогли удома прийняти «Аматора» з райцентру.
Як результат – «Снов» записала до свого пасиву дві поразки з різницею забитих і пропущених м’ячів – 0 : 6.
Зустріч у Щорсі «Енергетика» з «Колійником» почалася цілком прогнозовано – енергетики доволі оперативно відкрили рахунок, але більшого в першій половині зустрічі досягти не змогли. Однією з причин такого стану справ була упевнена гра голкіпера «Колійника» О.Кушніренка. Після перерви гра пожвавішала. Провівши кілька непоганих атак, гравці «Енергетика» «відшліфували» свої приціли й почали дуже серйозно загрожувати воротам суперників. І невдовзі влучний різкий удар верхом гравця в блакитній формі змусив капітулювати голкіпера залізничників. Однак минуло трохи часу – і ситуація змінилася. Через стан самопочуття воротар «Енергетика» попрохав заміну, й на поле вийшов його колега зростом близько півтора метра. Він, попри юний вік, з честю розібрався в кількох ігрових ситуаціях, проте перший же удар верхом, майже під поперечину, не залишив йому шансів. Рахунок став 2 : 1. Навіть з’явилася інтрига: а ну ж раптом «Колійнику» пощастить досягнути більшого? Щоправда, «Енергетик» чітко зруйнував подібні припущення своїми наполегливими атаками і зробив переконливу заявку на остаточну перемогу, забивши третій гол. До речі, в другому таймі сталося ігрове зіткнення між двома гравцями команд-суперників, й енергетик, опинившись на газоні, дозволив собі у матюкливій формі прокоментувати дії арбітра, який не призначив штрафного удару. Суддя відреагував миттєво, показавши сварливому футболісту жовту картку. Слід сподіватися, це стане конкретним уроком на майбутнє для тих, хто звик зловживати на полі ненормативною лексикою.
У Петрівці тамтешній «Колос» приймав щорський «Тайм». Гості повернулися додому з трьома очками, забивши п’ять голів і пропустивши лише один. До речі, підтвердилася відома практика, що на футбольні матчі в селах приходить більше уболівальників, ніж у місті. Тому цілком доречним буде нагадати любителям спорту в Щорсі: ігри районного чемпіонату відбуваються щосуботи на місцевому стадіоні о 16-ій та 18-ій годині. Приходь, не пошкодуєте.

Комментариев нет:

Отправить комментарий