четверг, 25 июля 2013 г.

Змістовна зустріч з виборцями Віктора Губаря

Як повідомила «Променю» перший секретар Щорського райкому КПУ Тетяна Кліщенко, минулого тижня на зустріч з виборцями району завітав народний депутат України від Комуністичної партії, який пройшов за списком КПУ під №26, секретар Чернігівського обкому КПУ Губар Віктор Іванович, 1971 р.н., уродженець с.Нехаївка Коропського району.


Традиційно - як і у минулі скликання В.О.Лещенко – народний депутат провів спочатку тригодинний прийом всіх громадян, які звернулися зі своїми проблемами, а їх сьогодні безліч: від важких питань лікування, яке зараз не безкоштовне, а дуже коштовне, до реформування місцевого самоврядування; від труднощів працевлаштування до дозвілля молоді на селі; від земельних питань до тривоги за майбутнє депо та інших залізничних організацій, залізничної лікарні тощо.
Потім відбулася змістовна зустріч з виборцями, на якій були присутні не тільки мешканці міста, а й жителі сіл, котрі виявили бажання послухати депутата-комуніста, його бачення й оцінку подій в Україні, у Верховній Раді. Було багато хвилюючих запитань до молодого депутата, який життя знає не зверху – з парламентського крісла, а знизу – з рідного села, з місця сільського голови, спеціаліста районного відділу земельних ресурсів з турбот партійного секретаря.
В.І. Губар звернувся до присутніх з глибокою вдячністю за підтримку та з надією на допомогу в зборі підписів у вересні – жовтні цього року для проведення референдуму по вступу України до Митного Союзу – союзу з Росією, Білоруссю, Казахстаном. Тільки народ повинен сам вирішити своє майбутнє.
Відвідування народним депутатом України В.І. Губарем виборців Щорського району й надалі відбуватиметься за графіком. Про наступний його приїзд буде повідомлено через районну газету.

Комментариев нет:

Отправить комментарий