вторник, 30 июля 2013 г.

Футбол

Черговий тур чемпіонату району розпочався із дещо неприємної звістки: команда «Снов» з Нових Борович за власним бажанням надалі вже не братиме участі в розіграші. Тож рішенням організаторів змагань усі результати виступів новоборовичан анульовані.


У Щорсі ж спочатку відбулася гра «Енергетика» з «Колійником». Вона чітко продемонструвала доволі відчутну різницю в класі між цими спортколективами. Перед свистком про початок гри уболівальники на трибунах жваво обмінювалися прогнозами стосовно результату – буде 6 : 0, 7 : 0 чи 9 : 0. Як виявилося, подібні припущення були недалекими від істини. На старті першого тайму енергетики відкрили рахунок і в подальшому очевидно домінували на полі. «Колійник» організував контратаки, проте вони були не результативними. Натомість «Енергетик» виривався вперед все далі й далі, під завісу першої половини гри, маючи перевагу вже у п’ять голів. Другий тайм принципово інакшим не став. Хіба що заміна голкіпера «Колійника» (на поле вийшов В.Аквилов) додала надійності грі залізничників, і м’яч лише двічі струсонув сітку за спиною воротаря. Наприкінці матчу у штрафному майданчику «Колійника» збили з ніг гравця «Енергетика», тож суддя вказав на 11-метову відмітку. Пробити пенальті доручили воротарю енергетиків, однак після його потужного удару В.Аквилов м’яч відбив. Остаточний рахунок зустрічі – 7 : 0.
Надалі розпочалася гра між щорським «Таймом» та «Колосом» з Петрівки. Цього разу петрівчани приїхали без своєї групи підтримки, але це не завадило їм створити міні-сенсацію: після однієї з перших атак вони відкрили рахунок у матчі! Футболісти «Тайму» кинулися відіграватися, однак попри цілий каскад атак на ворота суперників успіху досягти не могли – відверто не щастило із завершальним ударом. Хоча вже невдовзі досвід і краща тактична зіграність таймівців зробили свою справу. Спочатку вони забили гол у відповідь, а потім відзначилися ще парою влучних ударів. Дехто з петрівчан намагався вирівняти ситуацію, порушуючи правила, але після показаних арбітром двох жовтих карток цей запал вдалося трохи вгамувати. Друга половина гри виявилася на менш результативною, ніж перша.
«Тайм» мав територіальну перевагу, вправно комбінував. Велику активність і бажання відзначитися голом демонстрував О.Кухаренко. (І таки досяг поставленої мети – ближче до закінчення гри). «Колос» же виявив характер й навіть перед фактом розгрому продовжував чинити супротив. Дехто з його футболістів аж надто агресивно це робив, тож суддя й видалив одного гравця в зеленій формі з поля, показавши червону картку. Остаточний підсумок зустрічі – 6 : 1 на користь «Тайму». Цілком заслужена перемога.

Комментариев нет:

Отправить комментарий