четверг, 25 июля 2013 г.

Блискавка зруйнувала будинок баби Віри

Справжній кінець світу відчула увечері 19 липня жителька Рогізок, колишня доярка, а тепер старенька пенсіонерка Віра Шарапата. Пригадує, що попоравши корову, готувалася до сну. Проте вирішила увімкнути телевізор, аби подивитися серіал. На плитці кипіла вода. І раптом у хаті щось блиснуло – яскраво так і сильно!




Потім був страшенний тріск і гуркіт. Вискочила у першу кімнату – а її нема. Нема цілої стіни житлового будинку, бо вмить все перетворилося в суцільну руїну. Надворі у той час була сильна злива і ураганний вітер. Коли негода трохи вщухла, почали збігатися люди. Однією з перших на місце екстремальної події прибула і секретар сільради Тамара Семенок.
Розповідає таке: «Я відразу подзвонила сину бабусі, котрий мешкає у Чернігові. Потім сповістили і доньку в Білорусі. Ось-ось має приїхати. Рідні, сусіди, сільрада вже запропонували постраждалій переселитися в інший будинок. Він у нормальному стані, але бабуся Віра вперто стоїть на своєму: «Нікуди не піду! Віку свого доживатиму у своєму помешканні».
Не вдалося заспокоїти стареньку і нашій рейдовій бригаді. Сказала, що і сина з невісткою не послухає, і нікуди не переїжджатиме. А ще проситиме допомоги у Гриші Божка (авт.). Може, ще шок не минув, а, може, такий у Віри Гаврилівни характер. Як один із варіантів вирішення даної проблеми є і наша з вами, шановні щорсівчани, у ній участь. Сільський голова Рогізок Андрій Шестак вже організував збір коштів для баби Віри, допоміг їй відкрити банківський рахунок в Ощадбанку
(р/р 26203007938225, отримувач Шарапата Віра Гаврилівна). Тож не будьмо байдужими!
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий