воскресенье, 7 июля 2013 г.

Урочистості у «Вітамінці» замовляють уже на жовтень

– Недостачі у відвідувачах нема, - задоволена завідуюча виробництвом Любов Теліман. - Навіть з огляду на те, що уже більше року функціонує зал на другому поверсі, замовлення розписані на кілька місяців вперед. Зараз приймаємо уже на жовтень.


Не порожня «Вітамінка» і протягом дня. Влітку додалося немало приїжджих, які прибули в Щорс «відпочивати, а не стояти біля плити». Людей приваблюють порівняно низькі ціни, різноманітне меню, якість страв. Словом, для 6 кухарів, 3 офіціантів і 4 барменів роботи вистачає (працюють по змінах). Зараз, коли встановили кавові апарати, додалося ще й любителів цього напою. Кожен замовляє на свій смак – еспресо, мокка, крема інтенсив, еспресо лонг кафе, латте, капучино тощо. Збільшенню товарообігу сприяє й те, що замовляти страви у «Вітамінці» - для весіль, іменин, поминок тощо почали і сільські жителі (забирають їх гарячими і подають до столу).
– Зараз на поминки готуємо пісне, - продовжує Любов Степанівна, котра не гірше священика знає усі пости. – Голубці з грибами, картоплю з печерицями, рибу з овочами тощо. З сезонних страв популярністю користуються млинці з чорницею. З фірмових – смажена сьомга з рисом та овочами, дерунчики на шпажках (на вигляд, як шашлик). Колектив молодий. Усі – меткі, мобільні. Свої свята відзначають у рідній «Вітамінці» - кожний працюючий отримує знижки і не платить за оренду зали.
Розмовляємо напередодні свята, тож цікавлюся, чи є у колективу одна спільна мрія стосовно подарунка.
– Є, - кажуть, не змовляючись. – Найкращим подарунком було б оснащення кухні новим сучасним обладнанням. Тоді б працювалося ще краще.
Марія ІСАЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий