вторник, 17 января 2012 г.

Кримінал на різдвяні свята

На жаль, далеко не всі наші земляки прониклися духом радості, доброзичливості й любові, який мав би запанувати у переддень Різдва Христового. Сварки, крадіжки, бійки – так виглядав міліцейський реєстр у ці дні.
У Кучинівці невідомі особи пошкодили огорожу вишки мобільного зв’язку «Київстар» і спробували проникнути до приміщення, де міститься технічне обладнання. На щастя, задум зловмисників залишився без реалізації. А у Щорсі злодії вирішили розжитися шляхом крадіжки супутникових антен. Під покровом темряви вони зняли «тарілки» з будинків відразу в двох місцях – по вулицях Енгельса і Боженка. Не пощастило одній мешканці райцентру – вона залишила без нагляду зелений велосипед марки «Мінськ» біля магазину по вул.Короленка, а коли повернулася – транспортного засобу вже не було. До РВ УМВС також звернувся громадянин, будинок якого обі-крали – хтось зламав замок на дверях і вкрав телевізор марки Funai і цифровий фотоапарат Sony.
Сьомого січня дехто, мабуть так захопився святкуванням, що не зміг втримати себе у рамках пристойної поведінки і увечері виявив чимало агресії в громадських місцях. Спочатку розпочалася бійка між відвідувачами «Вітамінки», а ближче до опівночі подібний конфлікт стався і в кафе «Десяточка». Натомість по вулиці Люксембург хтось примудрився розтрощити металопластикове вікно у приватному будинку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий