воскресенье, 29 января 2012 г.

Діти бачать серцями

Головна мета, яку ставлять перед собою педагоги Суничненського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І ст.» - допомогти вихованцям віднайти своє місце в житті, почуватися щасливими, потрібними іншим.
Педагоги відкривають перед дитиною чудовий світ у живих фарбах, яскравих і тремтливих звуках, у казці та грі, у власній творчості, в красі. Зробити пізнання дітьми навколишнього світу легким, цікавим та радісним - першочергове завдання нашого колективу.
Що найбільше подобається дітям? Таємничість, чарівність, казковість святкових подій. Без цього не можна уявити щасливе дитинство. З того часу, як депутатом районної ради від Суничненської сільської ради стала чуйна, щира людина Чибис Ніна Миколаївна, для дітей Суничненського НВК вона перетворилась в справжню фею, яка при кожній нагоді здійснює мрії вихованців. Тепер жодне свято в закладі не відбувається без участі Ніни Миколаївни. Кожну дитину вона знає, а діти відчувають її доброту і любов, тягнуться до неї, повіряють їй свої маленькі таємниці і побажання. Адже, як сказав Антуан де Сент-Екзюпері «добро бачить тільки серце. Найголовнішого очима не побачити». А наші діти бачать дійсно серцями.
Колектив НВК

Комментариев нет:

Отправить комментарий