понедельник, 16 января 2012 г.

Так давно не веселилися у Старих Боровичах

29 грудня у Староборовицькому СБК баба Параска побилася з бабою Палажкою. Ця подія викликала бурхливу реакцію жителів села у вигляді нестримного реготу та шквалу аплодисментів. Так розпочалась Новорічна вистава. У ролях баб виступили Ірина Науменко та Антоніна Терещенко.

Справжня Новорічна казка, зрежисована і поставлена директором БК А.Терещенко, заворожила зал. Дід Мороз – високий, ставний, з прекрасним «дідморозівським» голосом (О.Блоха) загубив свою Снігуроньку (Н.Усік). У пошуках онучки Діду Морозу довелося побувати навіть у підводному царстві у самого Нептуна (Юрій Блоха). Там чарівні русалки (Олена Усачова та Ірина Бобровник) станцювали для гостя підводну ламбаду, а прекрасна Медуза пригостила фірмовим салатом «Олів’є».
Далі шлях Діда Мороза пролягав на Схід до самого Султана (В. Терещенко). Дві султанові «хабіби» зачарували Діда Мороза своїм танком, але Снігурка так і не знайшлася, довелося шукати її аж у космосі. Космічна Комета (А.Терещенко) та її зірочки (Т.Корецька та Л.Лепей) указали шлях Діду Морозу знов на Землю до агентства Надзвичайних особистих ситуацій, директором якого є Баба Яга, закохана у Діда Мороза. Цей персонаж у виконанні А.Терещенко був найяскравішим на святі. Любов – велика сила і закохана Баба Яга допомогла вийти на слід Снігуроньки. Виявилось, що її тримають в ув’язненні розбійники (Д. Прошко та Є.Фомський). Але добро завжди перемагає. Снігуроньку звільнили і свято відбулося. Прекрасно оформлений зал і сцена, чудово підібраний музичний супровід (муз. оператор – В.Терещенко), просто фантастичні костюми – все це створило справді чарівну казкову атмосферу. Кожен персонаж був неповторний, глядачі зустрічали всі сцени оваціями. Персонажі співали, танцювали, сипали жартами. Не раз дійство підтримували глядачі - підтанцьовували та підспівували учасникам. Гарячими аплодисментами зустрінутий був танок сніжиночок (І. Марухленко, О.Усачова, С.Усік, К.Бодун). А коли танцювали маленькі циганочки О.Усачова та С.Усік, весь зал підвівся і аплодував стоячи. Тепло зустріли глядачі і пісні у виконанні Ю.Блохи, Л.Лепей, Т.Корецької, Н.Твердохліб та ін.
Дано так не веселилось село. Подароване свято зробила директор СБК А. Терещенко – великий ентузіаст, справді творча людина, яка ще й стала єдиним спонсором Новорічного шоу.
М.КОРЕЦЬКА

Комментариев нет:

Отправить комментарий