суббота, 21 января 2012 г.

Підсумки конкурсу «Краса – дівоча краса»

Голосування проходило дуже активно. Контактний телефон не замовкав ні на хвилину. Проголосувало 1183 людей – причому чоловіків було не менше, ніж жінок. Телефонували практично з усієї України. І в цьому, гадаємо, головний позитив конкурсу – він тісніше згуртував не тільки родини, друзів, а й «товаришів по партії» (було й таке) і колективи.

Найбільш різноманітна географія дзвінків – у вболівальників Евеліни Гущиної. Найбільш активні були родичі Катерини Зорко. Це прізвище у списку тих, що проголосували за дівчинку, зустрічається дуже часто. Цілими колективами голосували за Карину П’янкову, Олександру Чумак, Оксану Литвин, Оксану Савченко, Настю Стрижак (відповідно – колективи магазину «Седам», пожежної охорони, Новоборовицького інтернату для самотніх престарілих людей, Тихоновицької ЗОШ, центральної районної лікарні). Від імені своїх вихованців (4 кл. ЗОШ №1) зателефонувала класний керівник Р.Ф. Салата – увесь клас разом з учителькою проголосував за Валерію Мельник.
Аліна Єременчук не вийшла в лідери за результатами голосування, але саме вона стала улюбленицею сильної половини – за маленьку принцесу голосували виключно чоловіки. Багато хто мотивував, чому віддає перевагу тій чи іншій учасниці конкурсу. Так, Марія Павленко та Іванна Велігодська викликали симпатію читачів «Променя» не тільки своїм розкішним волоссям, а й тим, що мають конкретну мету в житті. Кілька телефонних дзвінків на підтримку Валентини Булденко, яка нині працює в Києві, надійшло зі столиці. Це – не рахуючи її щорських друзів. Практично не повторювались прізвища голосувальників за Євгенію Петрову, Марію Купрієнко, Євгенію Швед, Альону Щербину. Це означає, що не тільки родичам, а й багатьом іншим людям припали до душі їхні коси. В останні години голосування пощастило додзвонитися вболівальникам Аліни Шетюк. І вони дуже допомогли конкурсантці. Багатьом сподобалося не тільки волосся, а й фото Ілони Лемешко (вона з парасолькою), не схоже на знімки інших учасниць. Знайшли своїх шанувальників Ірина Гребенчук, Марія Зорко, Настя Єременчук.
Якби серед призів конкурсу був приз для голосувальника, його б отримала жителька міста Тетяна Молчанова. Через подругу (сама хворіла) Тетяна Борисівна передала своє велике прохання: додати усім дівчатам по одному голосу за те, що ростять і доглядають коси, і передати, що усі вони – прекрасні.
З цим погоджуються і спонсори нашого конкурсу, які приготували подарунки для усіх його учасниць, а для переможниці ще й сюрприз.
І, нарешті - про головне. Найбільше голосів (249, що становить 21 процент) отримала Валерія Мельник, з чим її щиро вітаємо. Далі ідуть Карина П’янкова (11%), Катерина Зорко (8%), Олександра Чумак (7%), Аліна Шетюк (6%). Менше і трохи менше – в інших учасниць конкурсу. Разом з тим свою особисту перемогу в конкурсі здобула кожна.

Усіх дівчат сердечно вітаємо і запрошуємо до редакції у вівторок, 24 січня.
О 15-ій годині відбудеться
вручення нагород.

Комментариев нет:

Отправить комментарий