четверг, 5 января 2012 г.

Перемога на Всеукраїнській виставці

Колектив районної станції юних техніків працює заради одного: виявити і пробудити природні творчі здібності дитини, зазирнути в скарбницю її особистості. Один із багатьох способів зробити це – організація дітей для участі в різноманітних виставках та змаганнях з технічної творчості. Гуртківці станції є постійними переможцями та призерами районних та обласних виставок-конкурсів.
Найвагомішим оцінюванням знань та вмінь вихованців є участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі з технічного моделювання, на якій гуртківці станції напередодні Новорічних свят вибороли ряд призових місць. Дипломами першого ступеня нагороджені Петрова Світлана та Шарапата Ганна (вихованці гуртка ПТММШ), дипломами другого ступеня – Савоста Анастасія та Грищенко Ігор (гурток «Моделювання іграшок-сувенірів»).
Перемога є значним досягненням та підтвердженням знань та вмінь вихованців, здобутих на заняттях під керівництвом досвідчених педагогів станції С.М. Гіленок та С.О. Антосік.
Не всі гуртківці станції стануть знаменитими конструкторами, дизайнерами. Але головне - навчитись працювати творчо, самостійно мислити, любити працю, збагачувати свої знання. Бажаємо їм подальших успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий